AYDIN / BOZDOĞAN - Merkez İlkokulu

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

25-31 MART TARİHLERİ ARASI KUTLANAN KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Nis

21 - 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman haftası kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nis

Aydın İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ okulumuzu ziyaret etti.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY 'u Anma Günü Ve 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Nis

Akıl Zeka oyunları il turnuvasında okulumuz 3/A sınıfı öğrencisi Feyza BACAKLIOĞLU equilibrio oyunnda il birincisi olarak ilimizi Rize'de düzenlenecek olan Türkiye Turnuvasında temsil edecektir. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Her yıl 1-7 Mart tarihlerinde ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle Yeşilay Haftası kutlanmaktadır.

Nis

Toplumda deprem bilincinin oluşması ve deprem öncesi sırası ve sonrası hazırlıklı olunması, deprem tehlikesinin kamuoyunun gündeminde kalması amacıyla her yıl 01-07 Mart tarihleri arası Deprem Haftası olarak belirlenmiştir. Deprem Haftası kapsamında okulumuzda Deprem Tatbikatı yapıldı.

Nis

2023/2024 yılı Etwinning School sonuçlarına göre okulumuz Merkez İlkokulu E-Twinning School olmaya hak kazanmıştır. Okulum adına başvuru yapan öğretmenimiz Mehtap GÜL'e ve  emek veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü,  çalışma ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyoruz. Ruhları şad olsun.

Kas

CUMHURİYET'İMİZİN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK. PROGRAMA İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN İBRAHİM GÖKÇE, İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET MADRAN VE ÇOK SAYIDA VELİ KATILDI. PROGRAMIN GERÇEKLEŞMESİNDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günü okulumuzda kutlandı.

Eyl

11 Eylül 2023 Pazartesi günü Hükümet Konağı önünde saat 09.30'da başlayan program;  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet MADRAN´ın Hükümet Konağı Bahçesinde bulunan Atatürk Anıtına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sunmasının ardından 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Çelenk Koyma törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın  Mehmet MADRAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Yalçın KARAKAYA ve Fethi, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve okul / kurum müdürleri katıldı.

İlköğretim Haftası Kutlama Programı kapsamında aynı gün Merkez İlkokulumuz bahçesinde program düzenlendi. Programa İlçemiz Kaymakam Vekili Nazilli Kaymakamı sayın Sedat Sırrı AKSOY,  Belediye Başkanımız sayın Ufuk ALTINTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet MADRAN, daire amirleri, Portokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Ock

Okulumuz ögretmenleri Anadolu İzcilik Fedarasyonunun açmış olduğu kursa katılarak Liderlik Eğitimi almışlardır.İzcilik Kulübü açacak olan öğretmenlerimize başarılar dileriz.